Watch Medier

Netcompany-profil: "Vi er den største succes når vi er helt usynlige"

Som ung havde Marianne Voigt Østrøm forsvoret, at hun skulle arbejde i it-branchen. Men et studiejob fik skovlen under hende, og i dag leder hun nogle af de største offentlige it-projekter i Netcompany.

Marianne Voigt Østrøm er principal i Netcompany, selvom hun ikke troede, at it-branchen ville være en karrierevej for hende. | Foto: Netcompany / PR

Ydelser som folkepension, boligstøtte og børnepenge til et samlet beløb på 180 mia. kroner årligt overgik for ti år siden til efteråret fra kommunerne til Udbetaling Danmark under ATP.

Det blev samtidig startskuddet til Marianne Voigt Østrøms karriere i it-branchen som konsulent i Netcompany, hvor hun i dag har titel af principal.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede