Columbus henter økonomidirektør fra GN Store Nord

Brian Iversen er ny økonomidirektør og medlem af direktionen i it-selskabet Columbus. Han er hentet fra GN Store Nord, hvor han sad i en central økonomifunktion.
Brian Iversen er ny økonomidirektør og medlem af direktionen i Columbus | Foto: Columbus / PR
Brian Iversen er ny økonomidirektør og medlem af direktionen i Columbus | Foto: Columbus / PR

Brian Iversen skifter GN Store Nord ud med it-virksomheden Columbus, når han 1. oktober overtager rollen som økonomidirektør samt medlem af direktionen.

Han afløser Hans Henrik Thrane, der forlader Columbus 31. august. Beslutningen om at der skulle skiftes ud på posten som økonomidirektør blev taget af bestyrelsen i Columbus sammen med den fratrædende finansdirektør, som ifølge en pressemeddelelse blev enige om, at tiden var inde til en ny på posten.

Columbus har også for nylig fået ny markedsdirektør.

Brian Iversen kommer fra en stilling som vice president of group finance i GN Store Nord, hvor han var chef over 50 medarbejdere og stod i spidsen for optimering af rapporterings- og finansstrukturen samt optimering af de finansielle processer lokalt og globalt.

I Columbus skal Brian Iversen styrke Columbus’ strategiske transformation mod en mere fokuseret og forenklet drift med øget fokus på større kunder og en mere digital tilgang til rådgivning.

”Vi er glade for at kunne byde Brian Iversen velkommen til Columbus. Han kommer med stor erfaring med at lede effektive økonomifunktioner og gennemføre komplekse transformationer. Brian er en moderne og motiverende leder med stor erfaring indenfor international ledelse og finansiel rapportering, siger siger bestyrelsesformand Ib Kunøe i meddelelsen og fortsætter:

”Den indsigt han har med sig med international ledelse og optimering af en global økonomiorganisation vil være værdifuld i at sikre Columbus’ strategiske transformation.”

Brian Iversen har mere end 20 års erfaring fra store internationale virksomheder, når det gælder lede, optimere og udvikle globale økonomifunktioner såvel som at implementere store strategiske programmer og optimere forretningsperformance.

Columbus’ Focus23-strategien indebærer at løfte den organiske vækst til minimum 10 pct. årligt fra 2023.

Columbus: Finansdirektør fratræder på bestyrelsens initiativ

Columbus udnævner ny markedsdirektør i Danmark

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også