Watch Medier

Dansk Apple-kæde henter ny direktør fra Dagrofa

Christian Toft, der har en fortid i de to dagligvarekoncerner Dagrofa og Salling Group, bliver ny adm. direktør i Apple-forhandleren Humac. Direktørskiftet kommer, efter at fodboldspiller Joachim Andersens far, Jacob Andersen, købte butikskæden af en russisk investor.

Humac har hentet ny direktør, der erstatter hovedejer Jacob Andersen, der som bebuddet kun sad midlertidigt på posten. | Foto: PR/Humac

Det var fra starten blot meningen, at Humac-kædens nye danske ejer, Jacob Andersen, skulle være adm. direktør midlertidigt, indtil en permanent afløser var fundet. Det er der nu, og fra nytår tiltræder Christian Toft som adm. direktør for Apple-forhandleren med 22 danske butikker, skriver Berlingske.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs