Fagbevægelsens Hovedorganisation nedlægger presseafdeling og chef fratræder

Fagbevægelsens Hovedorganisation sløjfer sin selvstændige presse- og kommunikationsafdeling, og enhedens chef fratræder.
FH's formand, Lizette Risgaard, har ikke en selvstændig presse- og kommunikationsafdeling i ryggen i fremtiden. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
FH's formand, Lizette Risgaard, har ikke en selvstændig presse- og kommunikationsafdeling i ryggen i fremtiden. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der vil fremover ikke være en selvstændig presseenhed i Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH), der repræsenterer 1,3 mio. lønmodtagere. Det skriver organisationens kommunikations- og pressechef Jakob Elkjær i et opslag på Linkedin ifølge K-Forum, hvor han også oplyser, at han fratræder sin stilling som følge af omlægningen.

Kommunikations- og presseopgaverne skal foldes i en større afdeling, lyder det i opslaget.

”FH har ønsket at sammenlægge kampagne- og organiseringsteamet for at opnå bedre sammenhæng mellem FH’s kampagnearbejde, arbejdet med ok-indsatsen og organiseringsarbejdet. I den forbindelse nedlægges presseteamet som selvstændigt team og stillingen som pressechef,” skriver Jakob Elkjær.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også