Watch Medier

Grevinde Alexandra forlader sin marketingstilling i B&O

Grevinde Alexandra har opsagt sin stilling i den danske elektronikvirksomhed Bang & Olufsen, hvor hun har arbejdet med kundeprogrammer, marketing og salg.

Grevinde Alexandra forlader sin deltidsstilling hos B&O som director, client programmes. | Foto: Tim Kildeborg Jensen

Grevinde Alexandra er ikke længere fastansat i den danske elektronikvirksomhed Bang & Olufsen, skriver B.T.

Ifølge presserådgiver Helle von Wildenrath Løvgreen fortsætter grevinde Alexandra som ekstern rådgiver. Hendes beslutning om at stoppe handler om, at hun vil prioritere sin tid på andre projekter.

”Jeg har været glad for min tid i Bang & Olufsen. Selskabet har virkelig flyttet sig meget i den periode, og vi har udbredt kendskabet til B&O-brandet og produkterne til endnu flere forbrugere,” siger grevinde Alexandra ifølge B.T.

Grevinde Alexandra blev ansat i Bang & Olufsen tilbage i 2020 i en nyoprettet deltidsstilling med titlen ”director, client programmes”. Her stod hun for at identificere nye kundegrupper og udvikle kundeprogrammer på tværs af marketing og salg.

Svært første halvår for B&O

Bang & Olufsen kom tidligere på måneden med sit regnskab for andet kvartal i 2022/23, som blev en blandet pose bolsjer.

Omsætningen steg godt nok med seks pct. efter at være steget i alle verdensdele på nær Asien, men både driftsresultatet (ebitda) og resultatet efter skat endte med at falde mærkbart.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede