Topchef hos ejendomsudvikler går fra borde

Efter tre år i spidsen fratræder Jan Kristensen som adm. direktør i Alfa Development, men fortsætter i bestyrelsen.
"Det er det rigtige tidspunkt for mig at komme videre," siger Jan Kristensen, der ikke længere skal stå i spidsen for Alfa Development. | Foto: PR
"Det er det rigtige tidspunkt for mig at komme videre," siger Jan Kristensen, der ikke længere skal stå i spidsen for Alfa Development. | Foto: PR

Ejendomsudvikleren Alfa Development skal have ny adm. direktør, da Jan Kristensen har ønsket at fratræde efter tre år på posten, meddeler virksomheden onsdag.

Fra 1. maj indtræder han i stedet i bestyrelsen for virksomheden, der tidligere hed Elf Development efter initialerne på stifteren, Erik Ludvig Find.

”Jan har gjort et stort stykke arbejde med at styrke vores portefølje af spændende udviklingsprojekter og køb og salg af grunde og ejendomme. Vi respekterer hans beslutning og ser frem til at nyde godt af hans stærke kompetencer inden for bl.a. asset management, nu fra en post i bestyrelsen”, udtaler Andreea Kaiser, der er bestyrelsesformand.

Ændringen i ledelsen falder sammen med en justering af strategien i Alfa Development, hvor den aktuelle markedsudvikling med faldende boligpriser og høje byggepriser betyder, at firmaet fokuserer indsatsen på at udvikle nyindkøbte grunde og dermed forædle de aktiver, man allerede har.

”Desuden prioriteres videreudvikling og markedsføring af firmaets stærke koncepter inden for co-living,” skriver Alfa Development.

Ifølge Jan Kristensen er strategiskiftet et godt tidspunkt for en rokade i ledelsen, der kan sætte yderligere fokus på kompetencer inden for by-, ejendoms- og konceptudvikling. 

For godt et halvt år siden gjorde Alfa Development hidtidig konsulent Jack Renteria til konceptdirektør. Hvem der skal tage over efter Jan Kristensen ”forventes på plads snarest muligt”.

Hovedpersonen selv erklærer sig ”glad og stolt” over at have været med til at udvikle virksomheden og dens portefølje. 

”Nu handler det om at få eksekveret på udviklingen af de relativt store områder både i og uden for byen, vi har købt i de senere år. Det er det rigtige tidspunkt for mig at komme videre, og jeg er meget glad for, at jeg i min nye rolle i bestyrelsen kan bidrage til den videre udvikling af firmaet”, udtaler han.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også