Tidligere Egmont-direktør indtræder i Jyllands-Postens Fonds bestyrelse

Knap fire måneder efter magasindirektør Tina Nikolaisen forlod Egmont-koncernen, bliver hun nu medlem af bestyrelsen i Jyllands-Postens Fond, der er den ene af to ejerfonde bag mediekoncernen JP/Politikens Hus.
Tina Nikolajsen bliver medlem af bestyrelsen i Jyllands-Postens Fond,
Tina Nikolajsen bliver medlem af bestyrelsen i Jyllands-Postens Fond,

Tina Nikolaisen bliver nyt bestyrelsesmedlem i Jyllands-Postens Fond og Jyllands-Posten Holding A/S. Det fremgår af en meddelelse. 

Jyllands Postens Fond og det tilhørende holdingselskab ejer den ene halvdel af JP/Politikens hus A/S, hvor Politiken-Fonden ejer de resterende 50 pct.

Tina Nikolaisen stoppede i november som magasindirektør i Story House Egmont efter ni år i posten, og var indtil 2015 chefredaktør på ugemagasinet Alt for damerne.

”Jeg er meget beæret over at blive udpeget til Jyllands-Postens Fond. Jyllands-Posten står for kvalitetsjournalistik og en klippefast tro på mediernes frihed og uafhængighed. Jeg glæder mig rigtig meget til at bidrage med min viden og erfaring med at tackle de udfordringer og muligheder, som digitaliseringen indebærer for medierne. Min journalistiske karriere blev indledt på Jyllands-Posten i 1993, så det føles lidt som at komme hjem,” udtaler hun i meddelelsen. 

Den tidligere magasindirektør sidder fortsat i bestyrelsen for de to Egmont-ejede selskaber Unique Models, hvor hun er formandm og e-commerceselskabet NiceHair og er desuden bestyrelsesmedlem i SOS Børnebyerne. Tidligere har hun været politisk reporter på Jyllands-Posten, reporter på TV 2-nyhederne og vært på TV 2 Finans.

Da hun sidste år forlod Story House Egmont, var det for at prøve noget nyt, udtalte hun i november. 

”Jeg tillader mig den luksus at tage en pause for at reflektere over, hvad det næste skal være. Jeg har masser af ideer, men jeg ved ikke, hvor jeg lander. Og alene det er en selvstændig pointe.”

Tina Nikolaisen indtager den bestyrelsespost, der blev tom ved Anja Bechmanns afgang i begyndelsen af året.

Foruden det nye medlem består bestyrelsen for Jyllands-Postens Fond af formand Jørgen Ejbøl og næstformand Michael Holm samt Jens Bruun, Peter Bartram, Jeanette Varberg og Per Mikael Jensen, der sidste år blev føjet til.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også