Watch Medier

Advice udpeger syv nye partnere

Kommunikationsbureauet Advice har udvidet ejerkredsen til 18. Adm. direktør kalder det et afgørende fundament for den langsigtede udvikling.

Foto: Colourbox

Syv af de centrale medarbejdere i bureauet Advice er blevet hentet ind i ejerkredsen, der dermed er udvidet til 18, skriver Markedsføring på baggrund af en pressemeddelelse.

De nye partnere er Anders Lunde Røge, Ulla Langeland Elk, Sara Engelhardt, Rikke Østergaard, Anna Louise Henrichsen, Merete Arentoft og Mark Mikael Müller, fremgår det.

”Vi tror på, at deling af ejerskabet på en bred gruppe nøglemedarbejdere er det mest effektive redskab til at sikre, at Advice er i evig forandring i en evigt foranderlig verden,” udtaler adm. direktør Mille Klink i meddelelsen.

Hun anerkender, det er en usædvanlig ejerstruktur i bureaubranchen, ”men et afgørende fundament for den langsigtede udvikling af virksomheden”, refererer Markedsføring.

Advice kom ud af 2022 med et overskud på 11,7 mio. kr. efter skat fordelt på sine to selskaber - hovedselskabet Advice og datterselskabet Forte Advice. Omsætningen endte på 146 mio. kr. samlet set.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs