Egmont udnævner ny direktør for fondssekretariat

Den hidtidige impactchef i Egmont Fonden rykker op i geledderne og bliver ny direktør.
Heidi Sørensen har tidligere været analysekonsulent i Børnerådet, rådgiver i SF og partner i Analyse og Tal, inden hun i 2017 kom til Egmont Fonden som Impactchef. | Foto: Klaus Rudbæk / Egmont
Heidi Sørensen har tidligere været analysekonsulent i Børnerådet, rådgiver i SF og partner i Analyse og Tal, inden hun i 2017 kom til Egmont Fonden som Impactchef. | Foto: Klaus Rudbæk / Egmont

Heidi Sørensen er fra 1. juni ny direktør for Egmonts Fondssekretariat med ansvar for fondens arbejde for børn og unge med svære livsvilkår, oplyser Egmont i en pressemeddelelse.

Dermed er det et internt velkendt ansigt, der overtager tøjlerne fra Henriette Christiansen, der skifter til en stilling som adm. direktør i 15. Juni Fonden.

”Jeg er glad for at kunne byde Heidi velkommen som ny direktør for Egmonts Fondssekretariat. Vi kender allerede Heidi, og jeg er overbevist om, at hendes solide faglighed, dedikation og ambitioner for vores almennyttige arbejde vil være til stor gavn for de børn og unge i samfundet, der har allermest brug for den,” siger Egmonts koncernchef Steffen Kragh i meddelelsen.

Heidi Sørensen har tidligere været analysekonsulent i Børnerådet, rådgiver i SF og partner i Analyse og Tal, inden hun i 2017 kom til Egmont Fonden som impactchef.

”Jeg er drevet af at skabe positive sociale forandringer for de børn og unge i vores samfund, som har det sværest. Derfor ser jeg ser frem til at udvikle og styrke vores almennyttige indsats yderligere sammen med fondssekretariatet, resten af Egmont og alle vores samarbejdspartnere,” udtaler Heidi Sørensen i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også