Tech-direktør bliver direktør for Københavns Zoo

Københavns Zoo har udpeget den hidtidige direktør for den digitale læringsplatform Clio til ny administrerende direktør.
Pernille Wendel Mehl er nyudpeget direktør i Københavns Zoo. | Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix
Pernille Wendel Mehl er nyudpeget direktør i Københavns Zoo. | Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix
af Ritzau

Zoologisk Have i København har ansat Pernille Wendel Mehl som ny administrerende direktør, oplyser Zoo i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling som adm. direktør for den digitale læringsplatform Clio og er desuden bestyrelsesmedlem i interesseorganisationen IT-Branchen og i it-virksomheden Nine.

”Pernille er en topleder med betydelig erfaring fra både ledelses- og bestyrelsesarbejde i en række forskellige virksomheder. Hun har et vidunderligt energisk drive og en uformel og inddragende ledelsesstil.”

”Samtidig har hun vist, at hun kan udvikle organisationer, hvor arbejdsglæde og positive resultater går hånd-i-hånd,” udtaler bestyrelsesformand Jørgen Horwitz i meddelelsen.

Pernille Wendel Mehl selv kalder i meddelelsen stillingen for ”en kæmpe ære”. Det fremgår desuden, at hun skal være med til at løfte kommunikationen om havens projekter – heriblandt forskning og indsatsen for naturbevarelse.

Pressechefen i Zoo, Camilla Cornelius Sørensen, oplyser til Ritzau, at den 50-årige direktør tiltræder i jobbet 1. september.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også