Watch Medier

Nordnet henter underdirektør fra ATP til nyt pensionsfremstød

Investeringsplatform vil dække flanke af på pensionsområdet og har ansat en ATP-underdirektør til at stå i spidsen for arbejdet.

Liselotte Milting skifter ATP ud med Nordnet senest 1. januar. | Foto: Atp/pr

Nordnet vil have et livrenteprodukt på sine danske hylder, og til formålet har selskabet ansat Liselotte Milting, underdirektør og chef for pensions hos ATP, til at stå i spidsen for opgaven. Det oplyser Nordnet i en pressemeddelelse.

Danske kunder kan i dag have en ratepension og en alderopsparing hos Nordnet, mens selskabet ikke tilbyder sit eget livrenteprodukt, hvor udbetalingen kan være livslang, efter man er gået på pension. Det vil Nordnet lave om på.

”Hos Nordnet mener vi, at investering og opsparing skal være for alle. Og vi har en forventning om, at vi skal dække vores kunders fulde behov. For at kunne det mangler vi et livrenteprodukt. Men det er vi i dag kommet ét skridt tættere på,” siger Tine Vestergren Uldal, landechef hos Nordnet Danmark, i meddelelsen.

Nordnet vil lancere det nye livrenteprodukt i 2024.

Landechefen luftede tidligere på året planerne om et livrenteprodukt, da FinansWatch interviewede hende, efter hun var tiltrådt 1. juni.

Tiltræder senest 1. januar

Liselotte Milting har været ansat hos ATP i knap fem år. Og før da har hun bl.a. været chefaktuar hos SEB Pension og arbejdet med selskabets sammenlægning med Danica Pension, efter Danica købte SEB i 2018.

”Jeg er enormt glad for og stolt over at blive en del af Nordnets i forvejen stærke pensionsteam. Og jeg kan ikke understrege, hvor vigtigt jeg synes, det er, at danskerne får øjnene mere op for deres pension. Hos Nordnet har man allerede rigtigt godt fat i de private investorer, og jeg vil gøre mit til, at vi kan overføre det endnu mere til pensionsdelen, når livrenteproduktet lanceres. Når det lykkes, bliver det for alvor interessant,” siger Liselotte Milting i pressemeddelelsen.

Hun får titel af filialchef, når hun tiltræder hos Nordnet. Det gør hun senest 1. januar 2024.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs