Nyt chefhold er på plads efter fyringer på Jyllands-Posten

Nye chefroller er blevet fordelt og skal være med til at tegne retningen for den nye Jyllands-Posten.
Et nyt cheflag med fire fagredaktører afspejler den nye, fokuserede indholdsstrategi, som skal være med til at bringe Jyllands-Posten tilbage på vækstsporet. | Foto: Joachim Ladefoged
Et nyt cheflag med fire fagredaktører afspejler den nye, fokuserede indholdsstrategi, som skal være med til at bringe Jyllands-Posten tilbage på vækstsporet. | Foto: Joachim Ladefoged

Marchen Neel Gjertsen, konstitueret ansv. chefredaktør på Jyllands-Posten, har udpeget det nye og mindre hold af chefer, der skal lede mediets redaktioner oven på den omfattende nedskæringsrunde, der blev afsluttet i sidste uge. Det skriver Journalisten.

Mette Mayli Albæk bliver redaktør for den nye, samlede samfundsredaktion, der bl.a. dækker indland, sport og graverjournalistik, mens, Marie Louise Albers bliver redaktør for udlandsredaktionen, Rikke Bekker vil være redaktør for opinion og kultur, og Peter Rosendal skal stå for avisens printudgaver som redaktør.

Fordelingen af redaktører afspejler de fire indholdssøjler, som Jyllands-Posten fremover skal fokusere på, som Marchen Neel Gjertsen tidligere har fortalt til MediaWatch. 

Dertil får digital redaktør Emilie Holt-Vissing Kristensen et række chefer under sig og vil være en ”slags nummer to,” som vil tage en del af det ansvar, som ledende redaktør Christian Thye og adm. redaktør Lone Sørensen, der er blevet opsagt, havde, oplyste chefredaktøren i sidste uge.

Marchen Neel Gjertsens kollega i chefredaktionen, Steen Rosenbak, er fortsat chef for mediets erhvervsdækningen kaldet Finans.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også