Konsulenthus henter direktør til life science-forretning fra Coloplast

Efter fire års som it-leverancechef hos Coloplast skal Birgitte Timm nu videreudvikle en central forretningsenhed hos Capgemini Danmark.
Foto: PR
Foto: PR

For at udvikle sin i forvejen hastigt voksende life science-forretning i Danmark opruster Capgemini med en delivery director. Det er Birgitte Timm, der de seneste fire år har været it-leverancechef hos Coloplast.

I det nye job får hun ansvaret for kunderne i life science og medtech. Men hun skal også videre udvikle life science-forretningen i takt med kundernes stigende, digitale investeringer.

”Min hovedopgave bliver at fokusere på at optimere leveringsprocesserne, herunder skabe transparens for kunderne undervejs i hele forløbet og styre projekterne sikkert i mål. Så det handler meget om at styrke samarbejdet med kunder,” siger den nye delivery director Birgitte Timm i en pressemeddelelse.

”Derfor bliver en anden af mine opgaver nu at udbygge det eksisterende life sciences-team med yderligere kompetencer, så vi hele tiden udvikler os og matcher de særlige krav og behov, der er hos kunder inden for life sciences. Det er en meget spændende opgave, som var svær for mig at sige nej til,” forklarer hun.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også