Dansk topchef forlader britisk betting-koncern

Jette Nygaard-Andersen har sagt op som topchef for spilkoncernen Entain, der står bag betting brands som Ladbrokes og Bwin.
Jette Nygaard-Andersen er fortid i spilkoncernen Entain. | Foto: Dominik Flügel/AP/Ritzau Scanpix
Jette Nygaard-Andersen er fortid i spilkoncernen Entain. | Foto: Dominik Flügel/AP/Ritzau Scanpix

Topchefen for den britiske spilkoncern Entain, danske Jette Nygaard-Andersen, har sagt op med øjeblikkelig virkning, skriver erhvervsmediet Finans, der beskriver hende som en af de højest placerede danskere i internationalt erhvervsliv.

Spilkoncernen, der står bag en række kendte betting brands som Ladbrokes og Bwin og omsætter for et større tocifret milliardbeløb, er ifølge mediet presset af såvel skuffende tal for den digitale omsætning som en dobbelt nedgradering af Entain-aktien fra investeringsbanken Goldman Sachs.

Desuden har Entain indgået et milliardforlig i en sag om påstået bestikkelse i en virksomhed, som koncernen ejede i Tyrkiet, og selv om sagen stammer fra før Jette Nygaard-Andersens tid som topchef, bruges den til i børsmeddelelsen til at forklare hendes exit.

WAfslutningen af HMRC’s (britisk myndighed, red.) undersøgelse af den tidligere forretning, som blev solgt af et tidligere ledelsesteam i 2017, markerer et klart vendepunkt for mig og for Entain. Gruppen er nu sikker, stabil og bæredygtig, og jeg mener, at det er det rette tidspunkt at gå videre til andre forretnings- og karrieremuligheder,” udtaler Jette Nygaard-Andersen i børsmeddelelsen.

Hun har tidligere været topchef i mediekoncernen Modern Times Group (MTG), som senere blev til Nent Group. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også