Watch Medier

Coronakrisen æder af overskuddet i Holch Povlsens holdingselskab

Heartland, som er holdingselskabet bag Anders Holch Povlsens aktiviteter, har mistet meget indtjening under krisen. Koncernen er dog godt tilfreds med resultaterne i sine online-butikker.

Anders Holch Povlsens holdingselskab, Heartland, viser langt lavere overskud i det seneste regnskab. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Der er barberet en stor del af indtjeningen i Bestseller-familiens holdingselskab, Heartland, i det skæve regnskabsår 2019/20. Selskabet har dog forventninger om, at det igangværende år vil give milliardoverskud, skriver Finans.

Heartlands resultat før skat blev i regnskabsåret 2019/20, som sluttede 31. juli, på 413 mio. kr. eller 1,4 mia. kr. mindre end året før, fremgår det af regnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Life science-branche har sparket døren ind til Christiansborg

Eksplosiv vækst, samfundsengagerede topchefer og en bevidst lobbyindsats har gjort det muligt for life science-industrien at sparke døren op og få politikerne i tale, lyder det fra centrale aktører i branchen efter flere års store politiske gennembrud.

3 får første underskud i mange år

Teleselskabet 3 har på mange områder haft et godt år, men selskabet må tage nogle store afskrivninger, der giver første underskud i mange år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs