Alle Act.Global-stifters selskaber sendes i graven: Kuratorer leder efter millioner

Manden bag den kollapsede koncern Act.Global, Carsten Jensen, har fået sine øvrige selskaber sendt til tvangsopløsning. Kuratorerne i Act.Global undersøger bankoverførsler af mindst 21 mio. kr. til nogle af disse selskaber, skriver Børsen.
Desinfektionsmidler fra Act.Global. | Foto: PR/Act.global
Desinfektionsmidler fra Act.Global. | Foto: PR/Act.global

Stifteren af Act.Global, Carsten Jensen, der hentede et trecifret millionbeløb fra en lang række investorer til udvikling af et specielt nanoteknologisk rengøringsmiddel, har nu fået resten af sine selskaber sendt til tvangsopløsning på grund af manglende indlevering af regnskaber.

Det skriver Børsen og beretter i en anden artikel, at kuratorerne i det kollapsede Act.Global er ved at undersøge bankoverførsler af mindst 21 mio. kr. til nogle af Carsten Jensens egne selskaber.

Konkursboet er ikke overbevist af Carsten Jensens dokumentation, og kuratorerne har i en redegørelse til kreditorerne beskrevet betalingerne som ikke "forretningsmæssigt begrundet".

Foruden overførslerne til Carsten Jensens private selskaber er der konstateret "væsentlige betalinger" til enkeltpersoner ud over løn, og disse betalinger vil kuratorerne nu granske nærmere. Det er ikke lykkedes Børsen at få en kommentar fra Carsten Jensen.

Læs mere her:

Dansk nanovirksomhed med oppustede regnskaber går konkurs 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også