Watch Medier

Kursfald i webshops driver Bestseller-ejer ud af rigeliste

Kursfald på de store børsnoterede mode-webshops, som Anders Holch Povlsen har aktier i, kan have ført til et stort fald i Bestseller-ejer Anders Holch Povlsens opgjorte formue, skriver Finans.

Både Zalando, Asos og About You, som Anders Holch Povlsen har aktier i, er faldet betydeligt i værdi den sidste måned. | Foto: Bestseller/PR

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen er fjernet fra mediekoncernen Bloombergs anerkendte liste over verdens 500 mest velhavende mennesker, skriver mediet Finans.

Bloomberg estimerede tirsdag i denne uge Anders Holch Povlsens formue til 8 mia. dollar. Og da det kræver en formue på omtrent 5 mia. dollar at være med på listen, kan Bestseller-ejerens formue altså formodes at være faldet med 3 mia. dollar eller omkring 21 mia. kr.

Ejeren af den danske modekoncern har aktier i de store børsnoterede webshops Asos, Zalando og About You, som alle er faldet omkring en tredjedel i værdi over den seneste måned.

Så sent som i går meldte den tyske Zalando ud, at den på grund af svagere omsætning nedjusterer forventningerne til driftsindtjeningen (EBIT) til 180-260 mio. euro i stedet for 430-510 mio. euro.

Også den svenske betalingsservice Klarna, der er Anders Holch Povlsens største enkelt-aktiv, står ifølge Wall Street Journals oplysninger til at skære to tredjedele af sin værdiansættelse i en ny kapitalrejsning.


Mere fra Watch Medier

Online-banken Lunars norske opkøb bremses: Kan ikke skaffe pengene

Lunar er løbet ind i problemer i sit arbejde med at skaffe kapital til at købe den børsnoterede norske bank Instabank. Den danske online-bank har meddelt det norske finanstilsyn, at den får svært ved at nå deadline i september, fremgår det af børsmeddelelse. (Opdateret)

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs