Watch Medier

Unisport sælger mere fodboldudstyr og går i plus for første gang i fem år

Øget onlinesalg og ekspansion af forretningen sikrer for første gang Unisport en omsætning på over en halv milliard i 2021, mens bundlinjen går i plus trods store investeringer i forretningen.

Michael Burk har været adm. direktør siden 2018 og forventer et særdeles positivt 2022 med en EM- og VM-slutrunde på henholdsvis kvinde- og herresiden. | Foto: Pr

Unisport, der er én af Europas førende onlineforhandlere inden for fodboldstøvler, -trøjer og andet udstyr, fortsætter fremgangen og vokser på både top- og bundlinje til trods for et år med store perioder med tomme fodboldtribuner og et lukket foreningsliv.

Omsætningen løfter sig med 32 pct. fra 439 mio. kr. i 2020 til 580 mio. kr. i 2021, mens bundlinjen går i plus for første gang i fem år og lander på 1,2 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs