Watch Medier

Dansk tøjbrand med pengestærke investorer går konkurs

Det fremadstormende undertøjsbrand Organic Basics har tabt pusten på grund af manglende likviditet, fortæller kurator. Selskabet forsøger nu at finde en køber.

Organic Basics sælger bl.a. undertøj og t-shirts til herrer og kvinder med sølv i, der ifølge virksomheden er sveddæmmende. | Foto: PR/Organic Basics

Ambitionerne har været store for den østjyske undertøjsvirksomhed Organic Basics, der har prominente og kapitalstærke investorer som Mærsk-arvingen Johan Uggla og Better Collective-medejer Christian Kirk bag sig.

Men trods flere store kapitalindskud i forretningen har økonomien haft svært ved at følge med i vækstvirksomheden, der nu har indgivet en konkursbegæring på grund af pres på likviditeten. Virksomheden vil nu forsøge at sikre en videreførsel af aktiviteterne gennem et frasalg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs