Watch Medier

Genmab slår analytikernes forventninger på alle parametre

Biotekselskabet Genmab har – uanset hvilket nøgletal man skæver til – slået aktieanalytikernes forventninger til, hvor godt det børsnoterede selskab præsterede i andet kvartal.

Genmab fremlægger onsdag aften resultaterne af selskabets forretninger i årets andet kvartal. | Foto: Joost Melis / Genmab / PR

Genmab omsætter i årets andet kvartal for væsentlig flere penge end i samme periode sidste år, og det danske biotekselskab slår desuden analytikernes forventninger.

Det er hovedlinjerne i Genmabs regnskab for andet kvartal og dermed første halvdel af 2022, som efter børsluk onsdag eftermiddag kom for en dag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

EU-lande enige om profitloft for energiselskaber

Efter længere tids tilløb er EU’s medlemslande nået til enighed om prisloft på bæredygtige energiselskaber. Nye estimater med forbehold for fastpriskontrakter viser, at en såkaldt windfall-skat kun vil sende få milliarder kroner i den danske statskasse.

Mærsk-flåden skruer farten ned

Mærsks flåde af containerskibe vil sænke farten og spare brændstof som reaktion på det markante dyk i fragtefterspørgslen, fastslår topchef Søren Skou i interview med Reuters.

Elgiganten må vinke farvel til salgsrekord efter et todelt år

Elgiganten fortsætter i sit nye årsregnskab takterne fra året før med en næsten uændret omsætning på over 7 mia. kr. og et let forbedret overskud på 103,4 mio. kr. Det skæve regnskabsår var dog præget af meget skiftende tendenser. ”Vi kom ud af pandemien med rygvind, inden vi har set en opbremsning i markedet,” forklarer topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs