Selskab bag FCK forventer plus på trecifret millionbeløb

Før skæbnekamp om Champions League-billet forventer Parken Sport & Entertainment et plus på mellem 125 og 150 millioner kroner for 2022.
FCK-spillerne trænede onsdag i Trabzon forud for aftenens Champions League-kvalifikationskamp. Foto: Ritzau Scanpix
FCK-spillerne trænede onsdag i Trabzon forud for aftenens Champions League-kvalifikationskamp. Foto: Ritzau Scanpix
af ritzau

Parken Sport & Entertainment A/S, der driver fodboldklubben FC København, fastholder de allerede udmeldte forventninger til regnskabsåret 2022. Det fremgår af halvårsregnskabet, der er blevet sendt ud onsdag.

For koncernen forventes en omsætning på mellem 1025 og 1075 millioner kroner og et samlet overskud før skat på mellem 125 og 150 millioner kroner.

Periodens samlede resultat udgjorde et overskud på 26,8 millioner kroner, som er noget af en fremgang i forhold til 2021, hvor den samme periode udløste et underskud på 80,8 millioner kroner.

Forbedringen kan hovedsageligt tilskrives højere avancer fra salg af kontraktrettigheder, oplyser FCK i pressemeddelelsen. Resultat af transferaktiviteter gav et plus på 62,7 millioner kroner mod et underskud på 32,4 millioner i samme periode sidste år.

Selskabets forventninger til årsregnskabet kan meget vel ændre sig efter onsdag aften, når FCK har spillet sin afgørende kvalifikationskamp mod tyrkiske Trabzonspor.

FCK vandt den første kamp på hjemmebane med 2-1, og et samlet avancement giver billet til Champions Leagues gruppespil og forventeligt samlede indtægter på mindst 200 millioner kroner.

FCK er som minimum sikret gruppespil i Europa League, hvilket også vil kaste et stort millionbeløb af sig.

Parken leverer overskud på 67 millioner

Parken opjusterer med 83 millioner efter salg af FCK-spiller

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også