Watch Medier

Udskudt børsnotering koster på overskuddet i partiformands konsulenthus

Overskuddet faldt i 2022 med 17 pct. i it-konsulenthuset 7N, hvor formand for Kristendemokraterne Jeppe Hedaa er storaktionær. 7N brugte flere penge på en børsnoteringsproces end året før. 

Sebastian Podlesny er adm. direktør i 7N. | Foto: Pr

Konsulenthuset 7N brugte ifølge Børsen 12,5 mio. kr. i 2022 på den børsnotering, der på nuværende tidspunkt er lagt på is, og det er en stigning fra de 3,6 mio. kr., man brugte i 2021. 

Det viser sig ifølge mediet på 7N’s bundlinje, som lander på 30,5 mio. kr., hvilket er et fald på 17 pct. sammenlignet med 2021, og ifølge Sebastian Podlesny, adm. direktør i 7N, er processen med at blive børsnoteret en, som man kan lære noget af, og arbejdet kan genbruges, hvis planerne genoptages. 

”Så det faktum, at vi ikke har ringet børsklokken, betyder ikke, at vi ikke fortsætter med at køre firmaet endnu mere professionelt,” siger han til mediet. 

Jeppe Hedaa, der er bestyrelsesformand og majoritetsejer i 7N, erklærer sig over for Børsen tilfreds med regnskabet, som viser en omsætning, der er steget med 14 pct. til 1,4 mia. kr., men samtidigt et driftsresultat, der er faldet fra 54,1 mio. kr. til 43,7 mio. kr.

Jeppe Hedaa valgt som formand for Kristendemokraterne

Jeppe Hedaa bliver i sit firma trods politisk karriere: Det får det bedste frem i mig

Ejer af it-konsulenthus med børsambitioner vil være formand for Kristendemokraterne

Mere fra Watch Medier

Væksten i Power gik i stå i 2022

Åbningen af nye varehuse løftede ikke salget i elektronikkæden, hvor bundlinjen for første gang i tre år gik i rødt, viser regnskabet for 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs