Større kæder og færre nystartede i restaurantbranchen

Restaurationsbranchen er blevet mere konsolideret, og færre kaster sig ud i nye restauranteventyr, viser nye tal. Finansiering kan være en årsag, mener cheføkonom.
Jagger er et eksempel på den slags forretning, der har fået medvind og ekspanderet både før, under og efter corona. Sværere er det for helt nye restauranteventyr, viser tal fra Horesta. | Foto: Valdemar Ren
Jagger er et eksempel på den slags forretning, der har fået medvind og ekspanderet både før, under og efter corona. Sværere er det for helt nye restauranteventyr, viser tal fra Horesta. | Foto: Valdemar Ren

Burgerkæden Jagger begyndte med en enkelt restaurant i København i april 2016 og sidder nu på i alt 22 restauranter, mens syv øvrige er på vej i Danmark. Udlandseventyret er det så småt taget hul på med en nyåbnet restaurant i Oslo.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

    TV 2 finder ny finansdirektør

    For abonnenter

    Læs også