Watch Medier

Parken afviser påstand om kapitalkrav fra Nordea

Parken Sport & Enternainment afviser i selskabsmeddelelse, at Nordea har krævet kapitalindsprøjtning fra storaktionærer for at hæve soliditeten.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Tirsdag skrev mediet Insidebusiness, at Parkens bankforbindelse, Nordea, har krævet, at tre storaktionærer i Parken Sport & Entertainment, Lars Seier Christensen, Erik Skjærbæk og Karl Peter Korsgaard, skal skyde 250 mio. kr. i det børsnoterede firma senest 1. februar for at hæve soliditeten.

Men det er "et usandt postulat," skriver Parken Parken Sport & Entertainments bestyrelsesformand, Bo Rygaard, i en selskabsmeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Vestas: Stjålne data er blevet delt

Data fra vindmøllekoncernen Vestas' it-systemer er blevet stjålet og tilbudt tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Håndværkerfradrag fjernet fra næste års finanslov

Det er slut med fradrag for håndværksydelser, når dele af boligjobordning afskaffes med næste års finanslov.Fradrag for serviceydelser som rengøring og børnepasning fra i skat bibeholdes, oplyser finansministeren.

Efter gode vaccineresultater venter Bavarian Nordic snart at drøfte kontrakter

Gode forsøgsresultater får Bavarian Nordic til snart at vente dialog med myndighederne om medicinalselskabets coronavaccine. "Jeg vurderer, at så snart vi har udsigt til at kunne starte fase 3, der vil det typisk være det tidspunkt, man kan tale med de forskellige myndigheder," siger Bavarian Nordics finansdirektør, Henrik Juuel.

Her er finanslovens digitale initiativer

Næste års finanslov rummer en række digitale initiativer. Der er afsat midler til digitalisering af erhvervslivet, øget brug af data i den offentlige sektor samt fokus på etik og jura i en digital virkelighed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs