Watch Medier

Biontech er gået i gang med at tilpasse coronavaccine

Tyske Biontech, der står bag en coronavaccine sammen med Pfizer, er gået i gang med at tilpasse vaccinen til den nye Omikron-variant, ifølge Bloomberg News.

Flere selskaber er i gang med at justere deres coronavacciner til at kunne imødegå Omikron-varianten. | Foto: Stephane Mahe/Reuters/Ritzau Scanpix

Det tyske medicinalselskab Biontech, der sammen med Pfizer står bag en af de mest brugte coronavacciner, er gået i gang med at videreudvikle sin vaccine.

Det sker for at tilpasse vaccinen til den nye Omikron-varriant, skriver Bloomberg News.

De tidlige rapporter om varianten tyder på, at den er mere resistent over for de nuværende vacciner. Derfor har Biontech taget de indledende skridt i forhold til at udvikle og justere sin vaccine, lyder det i en e-mail fra selskabet til Bloomberg.

Biontech-aktien stiger 4,3 pct. på formarkedet i USA. Pfizer løftes 1,5 pct.

Også Moderna ser på at justere sin vaccine. Selskabet har tidligere oplyst, at det venter at have en ny version klar til markedet i begyndelsen af 2022. Aktien stiger 10 pct. i formarkedet.

EU-chef: Sydafrikas åbenhed om ny variant har reddet liv 

Coronavariant skærper rejserestriktioner for yderligere tre lande 

EU vil have indrejseforbud fra seks afrikanske lande 

Mere fra Watch Medier

Eva Berneke fik "hidsig start" i Eutelsat

Eutelsats ageren over for Rusland blev blåstemplet af de franske myndigheder, men førte alligevel til kritik, fortæller satellitselskabets topchef, Eva Berneke, til Børsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs