Watch Medier

NKT vil hente frisk kapital ind til udvidelser

Den børsnoterede danske kabelproducent NKT satser på at få en større del af den grønne omstillingskage, men det kræver flere penge i skattekisten. En af de mulige løsninger er en udvidelse af aktiekapitalen.

Foto: NKT

NKT har store planer om at udnytte den medvind, som den grønne omstilling i øjeblikket skaber. Men inden der kan udvides, og markedspotentialet kan udnyttes, er der behov for ny kapital.

Det skriver Børsen.

“For at ekspandere yderligere er vi nødt til at investere. Vi er interesseret i finansieringsløsninger i samarbejde med kunder og regeringer. Så kan vi sikre os udvidelse af fabrikkerne, flere ordrer og øget omsætning,” siger Alexander Kara, der er adm. direktør i NKT, til avisen.

Her forklarer han, at der er forskellige muligheder til at hente flere penge ind, hvor en kapitaludvidelse er en del af dem. Det benyttede NKT sig af i to omgange i 2020, hvor eksisterende aktionærer spyttede penge i kabelskattekisten.

NKT begynder kabelproduktion til Suedlink

NKT stiller sig ikke tilfreds med et lille overskud

Mere fra Watch Medier

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Deutsche Bahn har sat Arriva i Danmark til salg

Der har længe været forlydender om, at transportselskabet Arriva i Danmark, der står for bus- og togdrift på flere strækninger, var på salgslisten hos ejeren, den statslige tyske jernbanekæmpe Deutsche Bahn. I nyt dansk regnskab bekræfter Arriva Danmark, at forretningen skal sælges til en eller flere investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs