Watch Medier

Ørsted går ind i spansk landvind og sol

Efter sidste års opkøb i Storbritannien rykker energiselskabet Ørsted nu tilbage på Kontinentaleuropa med fire partnerskaber og forventet deltagelse i kommende udbud af vedvarende energiprojekter i Spanien.

Foto: PR Ørsted

Først USA, så de britiske øer og nu Spanien. Ørsted gør alvor af sine ambitioner om at udvide sin geografiske spændvidde for den landbaserede vedvarende energi, der over de seneste år har vist sig som en overraskende god forretning for energiselskabet. Onsdag annonceres indgåelsen af fire partnerskaber men henblik på snarlig udvikling af landvind- og solprojekter og en ambition om på sigt at udvikle en spansk gigawattforretning.

”Vi er glade for at have etableret flere stærke partnerskaber, der understøtter vores ambitioner for vedvarende energi på land i Spanien og hjælper os med at tage endnu et strategisk skridt i retning af at skalere vores europæiske platform,” siger Ørsteds direktør for onshore, Neil O’Donovan, i en børsmeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs