Watch Medier

Rema 1000 stævnet i entreprenørkonkurs: Betaler millionbeløb til boet

Krakket entreprenør afskrev tilgodehavender for millioner mod Rema 1000’s udviklingsselskab, uden at der var nogen legitim grund til det, lyder det fra kuratorerne. Selskabet har indbetalt et millionbeløb, og mere kan være på vej.

Kurator i Råhus Construction har rettet millionkrav mod Rema Etablering og underrettet politiet på baggrund af to af entrepriser på Rema 1000-butikker. | Foto: Christian Lykking/Ritzau Scanpix

Det var omstødeligt og potentielt set strafbart, at entreprenørvirksomheden Råhus Construction kort før sin konkurs eftergav millionkrav mod Rema Etablering, der står for at udvikle nye butikker i dagligvarekoncernen Rema 1000.

Sådan lyder det fra kurattorerne i konkursboet efter Råhus Construction, der gik konkurs i januar 2019 med gæld for et trecifret millionbeløb. Forholdet er det seneste af en række tvivlsomme dispositioner i selskabet, som EjendomsWatch har beskrevet i artikelserien ”Byggebosser i Aftalt Spil.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Lindhardt og Ringhof styrker sig med nykøbte Clio

Med overtagelsen af education technology-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for læringsmidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser - bl.a. af Clios adm. direktør.

Scan Global overtager små fragtfirmaer fra SAS

Det Kastrup-baserede logistikselskab Scan Global Logistics har i foråret foretaget en række mindre opkøb af virksomheder, som først nu er blevet meldt ud i kvartalsrapporten. Blandt dem er overtagelsen af to fragtfirmaer under flyselskabet SAS.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs