Watch Medier

Danske Bank-toppen har forbud mod at købe aktier før hvidvaskafgørelse

Ledelsen i Danske Bank må ikke handle aktier, mens en mulig afklaring i bankens hvidvasksag er undervejs. Professor kalder beslutningen fornuftig, mens aktionærer gerne ser ledelsen købe op, når vinduet igen bliver åbnet.

Danske Banks adm. direktør, Carsten Egeriis, har en beskeden aktiebeholdning sammenlignet med landets øvrige bankdirektører, men det er der en god grund til. | Foto: PR/Danske Bank

Topledelsen i Danske Bank har forbud mod at købe bankens egne aktier, indtil der er en afklaring af bøder eller forlig i den store hvidvasksag, der udspringer fra Estland.

Det oplyser Danske Bank til FinansWatch, der har spurgt til baggrunden for topchef Carsten Egeriis’ og bestyrelsesformand Martin Blessings relativt beskedne beholdning af aktier sammenlignet med andre børsnoterede banker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs