Watch Medier

NemID-bøvl får styrelse til at skubbe deadline for regnskaber

En lang række virksomheder får længere tid til at indsende deres årsrapport, fordi NemID har været nede.

Foto: PR

Erhvervsstyrelsen rækker en hjælpende hånd til de virksomheder, der er kommet i klemme på grund af sidste uges problemer med at logge ind på NemID.

Selskaber, hvis regnskabsår følger kalenderåret, skal normalt indsende deres årsrapport senest 30. juni. Det svarer til seks måneder efter regnskabsårets afslutning.

Og selv om Erhvervsstyrelsen ikke har mulighed for at forlænge fristen, kan den gøre noget andet.

Ifølge en pressemeddelelse vil styrelsen således vente til 8. juli med at sende påkravsbreve til de virksomheder, der ikke har afleveret.

Den forsinkede procedure gælder for virksomheder i regnskabsklasse B og C, som blandt andet omfatter ikke-statslige anpartsselskaber og aktieselskaber.

Advokatsamfundet vil have nødplan efter Nets-nedbrud

Digitaliseringsstyrelsen: NemID-nedbrud var ”helt uacceptabelt”

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs