Watch Medier

Serieiværksættere afblæser børsnotering af prisportal

Sidste efterår bebudede Stefan Bruun og Mads Faurholt en børsnotering af prisportalen Samlino Group inden sommerferien. Det bliver ikke til noget.

"Vi forventer i stedet for at lukke en investeringsrunde med nogle private og professionelle investorer," siger CEO og medstifter Stefan Bruun. | Foto: Samlino / PR

Iværksætterne Stefan Bruun og Mads Faurholt, der står bag Samlino Group, har udsat deres bebudede notering af prissammenlignings-platformen på den danske vækstbørs First North.

For brugerne er det gratis at benytte Samlino.dk til at sammenligne priser på forsikringer, bankprodukter og teleabonnementer, mens virksomheder betaler provision for de kunder, som de får gennem Samlino.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 21 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Supermarkedspriser står til at blive varmt valgtema

SF’s forslag om en hasteundersøgelse af supermarkedskædernes prisstigninger bliver både kaldt en ”gratis omgang” og en ”god ide” af politiske aktører og interesseorganisationer. Én ting er der enighed om: Temaet bliver centralt i valgkampen.

FLSmidth opjusterer trods neddrosling i Rusland

Ingeniørkoncernen FLSmidth øger omsætning og overskud i andet kvartal og opjusterer forventningen til årets omsætning med en milliard. Divisionen, der sælger mineudstyr, trækker væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs