Watch Medier

Mit.dk er et "udstillingsvindue" for Netcompany

Netcompanys visningsklient til Digital Post, Mit.dk, ”fylder meget lidt” i it-selskabets seneste regnskab. Tjenesten skal mere ses som ”et udstillingsvindue for resten af Europa”, lyder det fra Netcompanys direktør, André Rogaczewski.

Mit.dk er mest af alt et udstillingsvindue, siger André Rogaczewski. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Netcompany arbejder løbende på at få flere private over på Mit.dk og blive en slags konkurrent til E-boks. Men siden Mit.dk gik i luften i marts 2022, har der ikke været de store udmeldinger om private aftaler – bortset fra aftalen med Visma, der sender lønsedler ud for omkring 1500 virksomheder hver måned.

Ej heller har der været et større ryk fra E-boks til Mit.dk i perioden. Men Mit.dk skal også mere ses som et udstillingsvindue i forhold til digitale muligheder end en service, der skal skyde omsætningen i vejret hos Netcompany, fortæller André Rogaczewski.

”Det er spændende at stå i Europa med løsninger som digital post, fordi de andre lande kigger på det og tænker, at det rent faktisk kan lade sig gøre inden for en overskuelig tidshorisont. Det behøver ikke at tage 10-20 år,” siger André Rogaczewski og fortsætter:

”I den sammenhæng synes jeg, at Mit.dk og Digital Post er interessant, ikke i forhold til noget regnskabsteknisk.”

Udstillingsvindue

Derfor skal Mit.dk ses som et udstillingsvindue for resten af Europa, fortæller André Rogaczewski i forbindelse med fremlæggelsen af Netcompanys kvartalsregnskab i sidste uge.

”Fordi vi i Danmark har digitale services som Mit.dk og Digital Post, er vi et udstillingsvindue for resten af Europa. Det er virkelig vigtigt at vise, hvad man kan med den form for infrastruktur og tankegang. Den dimension synes jeg, at vi nogle gange glemmer,” siger André Rogaczewski.

”Jeg tror, det er enormt vigtigt at have platforme og udstillingsvinduer, så man fremstår innovativ internationalt.”

Ordene faldt under et interview om Netcompanys kvartalsregnskab for andet kvartal 2022 i sidste uge, men adspurgt om, hvordan det går med Mit.dk, var der ingen svar at hente.

”Jeg mener ikke, at Mit.dk har noget som helst med regnskabet at gøre. Vi er en virksomhed, der omsætter for mange, mange milliarder om året, og mit.dk fylder meget lidt i den sammenhæng,” siger André Rogaczewski.

Mit.dk er en markant anderledes forretning med supportfunktion målrettet brugerne, ikke det offentlige. Er det noget, I har succes med og som vi vil se mere af?

”Enkeltprojekter, der er rettet mod brugerne? Nej, det tror jeg ikke,” afslutter André Rogaczewski


E-boks: ”Intet af det vi frygtede ville ske er sket endnu”

Mere fra Watch Medier

Det nye Nordea Pension skal fylde mere i landskabet end Topdanmark Liv

Med Nordeas kræfter inden for distribution skal det tidligere Topdanmark Liv - nu Nordea Pension - blive en større spiller på pensionsmarkedet, siger privatdirektør Mads Skovlund fra Nordea efter overtagelsen. Nordeas privatkunder kan give selskabet mange nye kunder, vurderer aktuar.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs