Watch Medier

Watch Medier søsætter femte norske branchemedie

Watch Medier øger sin tilstedeværelse i Norge med endnu et online-medie - denne gang MedWatch, der fokuserer på life science-branchen. Foruden en lang række danske branchemedier udgiver Watch Medier i forvejen FinansWatch, AdvokatWatch og EiendomsWatch i Norge. Her i efteråret følger først EnergiWatch og derpå MedWatch.

Anne Grete Storvik bliver redaktør for MedWatch i Norge. | Foto: Watch Medier / Fabian Skalleberg Nilsen

Den norske life science-industri får frem over betydeligt stærkere journalistisk dækning, når Watch Medier, der udgiver en lang række branche-nyhedsmedier i Danmark og internationalt, til efteråret lancerer MedWatch i Norge.

MedWatch vil med en dedikeret, fagstærk redaktion gå tæt på virksomheder og nøglepersoner i den norske life science-industri inden for områderne medicin og biotek, medico og rehab, laboratorie og diagnostik samt ikke mindst digital sundhed.

”Life science-industrien er i stærk vækst og et glimrende eksempel på, hvordan forskningen og videnssamfundet spiller en stadig vigtigere rolle i norsk erhvervsliv,” siger Øyvind Henriksen, nyhedsredaktør for Watch Mediers norske udgivelser.

MedWatch har allerede sat et stærkt redaktionelt hold med redaktør Anne Grete Storvik, 49, i spidsen. Hun kommer fra FinansWatch.no og har solid journalistik erfaring med dækningen af life science-industrien efter mere end ti år på Dagens Medisin.

”Vores redaktioner består af erhvervsjournalister og redaktører, der er eller bliver specialister i hver deres branche. Og vi er overbeviste om, at en stærk journalistik dækning i både med- og modvind styrker hver enkelt branche,” siger Øyvind Henriksen.

MedWatch bliver Watch Mediers femte medie i Norge siden lanceringen af FinansWatch i foråret 2020. Siden fulgte AdvokatWatch og EiendomsWatch, og for tre uger siden blev det offentliggjort, at EnergiWatch også lanceres her i løbet af efteråret.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs