Jysk-arvinger vil øge ejendomsportefølje med milliarder: Opruster på bolig og kontor

Lars Larsen Group planlægger at øge eksponeringen mod bolig- og kontorejendomme som modvægt til det, der i dag udgør familiekoncernens stærkeste ben inden for fast ejendom: detail og logistik.
Cathrine Bakke Ahlmann skiftede sidste år Velliv ud med Lars Larsen Group. | Foto: PR
Cathrine Bakke Ahlmann skiftede sidste år Velliv ud med Lars Larsen Group. | Foto: PR

Lars Larsen Group (LLG), der er ejet af arvingerne til Lars Larsen og gruppen bag Jysk-koncernen, vil de kommende år øge ejendomsporteføljen med et par milliarder. Det skal ske gennem nye udviklingsprojekter, fortæller ejendomsinvesteringschef Cathrine Bakke Ahlmann til Børsen.

LLG, der i dag har ejendomme for omkring 6 mia. kr., er pt. inde i en ”transformation,” der går ud på ”at differentiere porteføljen,” fortæller ejendomsinvesteringschefen, der i 2021 – to år efter stifterens død – blev sat i spidsen for en ny strategi på ejendomsområdet.

”I forhold til historien kigger vi nu mere ind i bolig- og kontorprojekter, som giver mere modvægt til vores øvrige investeringer, og som konjunkturmæssigt er mindre følsomt i forhold til retail og logistik,” lyder det fra Cathrine Bakke Ahlmann.

Omkring halvdelen af LLG-porteføljen består i dag af detail- og logistikejendomme, og disse segmenter vil fortsat udgøre en betydelig del af familiekoncernens investeringsben, selvom der vil blive skruet op for investeringerne i eksempelvis boliger, lyder det. Rene kontor- og boligejendomme udgør i dag hhv. 18 og 16 pct. af LLG’s ejendomsportefølje.

Jysk-arvinger køber partner ud af Fabricius-Bjerres tidligere ejendomsportefølje

Jysk-familien køber Hommelhoff-livsværk: Vil fordoble formue inden for fem år

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også