Watch Medier

Thomas Borgen har givet meget af formuen væk

Danske Banks tidligere topchef, Thomas Borgen, som er sagsøgt for 2,5 mia. kr., har bortgivet store dele af sin norske formue til sine børn og tidligere ægtefælle.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

En stor del af Thomas Borgens formue er væk. Ifølge offentlige norske registre har Thomas Borgen en formue på 600.000 norske kr., eller 430.000 kr. Det skriver FinansWatch’ norske søstermedie Finanswatch.no.

Ifølge undersøgelser lavet af det norske medie Dagens Næringsliv har Thomas Borgen, som tjente 106 mio. kr. i sin tid som topchef i Danske Bank, bortgivet ejendomme til flere mio. kr. til sine børn og tidligere ægtefælle.

Thomas Borgen er i disse dage midt i en retssag i Retten i Lyngby, hvor han er stævnet af det belgiske konsulenthus Deminor, der på vegne af 74 investorer kræver 2,5 mia. kr. i erstatning af den forhenværende Danske Bank-topchef for hans rolle i hvidvasksagen.

Mandag kom det frem, at Borgen slipper for at betale sin advokatregning på 16 mio. kr. I stedet mener han, at det er Danske Bank, der har betalt for regningen.

Dag tre i sagen mod Borgen: Nu starter slagsmålet om tallene

Thomas Borgens forsvarer går i kødet på investorers udregning af milliardtab

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs