Imerco ansætter 400 ekstra under julehandelen

Isenkræmmerkæden skruer op for blusset under julehandelen, hvor 400 såkaldte juleassistancer midlertidigt skal supplere medarbejderne i Imerco. ”Man kan gå i flere retninger de kommende måneder. Vi vælger at opruste,” siger topchefen.
Imerco har 165 butikker fordelt over hele Danmark. | Foto: Imerco/PR
Imerco har 165 butikker fordelt over hele Danmark. | Foto: Imerco/PR

Trods energikrise, inflation og usikre tider med påholdende forbrugere har isenkræmmerkæden Imerco valgt at opruste midlertidigt på medarbejderfronten under black friday og julehandelen.

Imerco har således ansat 400 såkaldte juleassistancer, som skal stå i kædens 165 butikker under den normalt travle periode for detailhandelen.

”Man kan gå i flere retninger de kommende måneder. Vi vælger at opruste og sætte fokus på god service og stærke priser. Det har været afgørende for Imerco at ansætte et stort antal nye medarbejdere for at kunne opretholde serviceniveauet i vores fysiske butikker,” udtaler Frederik Brønnum, adm. direktør i Imerco, i en pressemeddelelse.

Samtidig lancerer kæden et fast julepris-koncept, hvor Imerco garanterer, at en vare ikke bliver sat yderligere ned inden juleaften.

”Særligt vil vi under både black friday og julehandelen møde danskerne med de bedste priser, da vi ved, at pris bliver en vigtig faktor for alle danskere i den kommende tid,” udtaler Frederik Brønnum i pressemeddelelsen.

Imerco sælger køkkenudstyr og boligindretning i 165 butikker fordelt over hele landet, hvor den årlige omsætning i 2021 lød på 1,5 mia. kr., mens overskuddet lød på 66,2 mio. kr.

Ved offentliggørelsen af regnskabet udtrykte adm. direktør Frederik Brønnum dog bekymring over de stigende råvare- og fragtpriser samt Ruslands invasion af Ukraine.

”Vi kan se, at den uro, som krigen i Ukraine giver, sætter sig og giver en opbremsning p.t. og en stor usikkerhed, og det har vi selvfølgelig med i vores betragtninger og forventninger til året,” sagde Frederik Brønnum til DetailWatch.

Imerco vil hæve toplinjen trods turbulent marked

Overfyldte lagre vil give tilbudsstorm på Black Friday

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også