Semco laver milliardkontrakt med Total Energies i Nordsøen

Offshore-serviceselskabet Semco Maritime i Esbjerg forventer at beskæftige et større antal onshore- og offshore-arbejdere som led i en ny milliardkontrakt med det franske olieselskab Total Energies, der for år tilbage overtog Maersk Olie og Gas.
Foto: Semco Maritime
Foto: Semco Maritime

Semco og Total Energies holder fast i samarbejdet. I hvert fald har det esbjergensiske serviceselskab netop fået endnu en kontrakt ind ad døren fra de franske olieselskab, og der er tale om en af de større.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Kontrakten dækker perioden fra november 2022 til oktober 2027. Den vurderes til at have en milliardværdi over hele perioden, skriver mediet.

”Vi er utroligt glade for at styrke vores allerede tætte bånd med Total Energies med underskriften på denne vigtige kontrakt, som vi betragter som en tillidserklæring efter et rigtig godt samarbejde gennem adskillige år. Det er afgørende for Total Energies og den danske befolkning at sikre effektiv drift og stabil energiforsyning fra Nordsøen, og vi stiller det stærkeste hold med en fantastisk erfaring for at levere på opgaven,” siger Anders Benfeldt, der er Vice President i Semco Maritimes olie- og gasdivision til mediet.

Nordsøen mangler tusindvis af medarbejdere: ”Det er meget bedre at være arbejdstager lige nu”

Den danske del af Nordsøen mangler 5.000 mand

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også