Nyt fagbogsforlag har slået dørene op

Nystiftet forlag vil sætte fokus på pædagogiske udgivelser til dagtilbud og skole. Grundlægger har lang erfaring fra forlagsbranchen.
Foto: Helle Arensbak/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix
Foto: Helle Arensbak/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Lise Nerlov har stiftet forlaget Fag og kultur, som under overskriften ”Akademisk indhold, der er til at forstå” vil satse på håndbogsprægede udgivelser til pædagoger og lærere. Det skriver Bogmarkedet med henvisning til en pressemeddelelse fra det nye forlag. 

”Det handler om at få ny forskning og nye pædagogiske metoder til at spille en rolle i praksis – og det kræver klar og enkel formidling, ikke for at forsimple, men for at give inspiration til, hvordan man kommer i gang – helt lavpraktisk – hvordan man tager det første skridt og så det næste,” skriver forlaget i meddelelsen.

Lise Nerlov har tidligere været bl.a. forlagschef og redaktionschef hos forlaget Alinea, hvor hun var ansat i en lang årrække mellem 1997-2019. Efterfølgende har hun bl.a. arbejdet som forlagsredaktør på forlaget Dafolo, hvor hun bl.a. havde ansvar for udgivelser til lærere om trivsel og inklusion.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også