Watch Medier

DSB og investortrio aftaler samlet udvikling af Jernbanebyen

Ledende partner hos Novo Holdings ser ”store muligheder” i et partnerskab med DSB på et af landets største ejendomsudviklingsprojekter, Jernbanebyen i København. 

Jernbanebyen er placeret mellem Vasbygade, Enghavevej og Ingerslevsgade i København. | Foto: Pr / Kontraframe

DSB går nu sammen med Novo Holdings, Industriens Pension og ejendomsselskabet Nrep om at udvikle arealet Jernbanebyen i København, skriver Nrep i en pressemeddelelse.

Tilbage i 2021 købte trioen Nrep, Industriens Pension og Novo Holdings en 78.000 kvm stor andel af Jernbanebyen af det statslige Freja Ejendomme.

Med den nye joint venture-aftale samles hele udviklingsområdet på 365.000 kvm mellem bydelene Vesterbro, Kgs. Enghave og Teglholmen under fælles ejerskab, når der er vedtaget en lokalplan for området.

”Med holdet bag udviklingen af Jernbanebyen formelt på plads er vi i fællesskab klar til det videre arbejde med at udvikle området bæredygtigt til gavn for København og københavnerne,” lyder det fra Søren Beck-Heede, adm. direktør hos DSB Ejendomsudvikling, i meddelelsen.

Morten Beck Jørgensen, ledende partner hos Novo Holdings, fortæller, at ”vi ser store muligheder i at samle udviklingen af Jernbanebyen i et fælles langsigtet partnerskab og vil bidrage aktivt til den fælles vision om at skabe en grøn bydel til København med stort fokus på bæredygtighed og sundhed.”

Mere fra Watch Medier

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs