Medie: Spar Nord sender ekstraregning til sine kunder efter opgøret med Visadankort

Kunder kommer til at betale for Spar Nords beslutning om at droppe visadankortet, skriver mediet Finans.
Kunder i Spar Nord, der både ønsker et visakort og et visadankort, vil betale en ekstraudgift på 200 kr. om året. | Foto: Pr / Spar Nord
Kunder i Spar Nord, der både ønsker et visakort og et visadankort, vil betale en ekstraudgift på 200 kr. om året. | Foto: Pr / Spar Nord
AF MARKETWIRE

Spar Nord sender ekstraregning for to betalingskort til sine kunder, efter at banken har valgt at skrotte visadankortet.

Det skriver Finans.

Spar Nord har over for nyhedsmediet forklaret, at baggrunden for at stoppe med visadankortet er for at ”stille kunderne bedst i forhold til deres behov og sikkerhed”.

Kunderne vil fremadrettet få et debetkort fra Visa og ønskes fortsat et Visadankort, skal kunderne betale en udgift på 200 kr. årligt udover udgiften fra debetkortet.

Selvom opgøret med visadankortet risikerer at påtvinge kunder en årlig ekstraregning, afviser storbanken at komme kunder, der ønsker både et visakort og et dankort, til hjælp, skriver Finans.

”Der vil være flere omkostninger for os som bank, hvis vi skal udstede to betalingskort i stedet for ét. Vi mener, at det er passende, at en del af de omkostninger dækkes af den enkelte kunde, som måtte ønske at få to betalingskort fremfor ét,” udtaler Neel E. Rosenberg, kommunikationschef i Spar Nord, til nyhedsmediet.

Del artikel

Relaterede artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også