Netcompany med i ny offentlig rammeaftale i Storbritannien

Det børsnoterede danske softwareselskab Netcompany er for femte gang kommet med i en offentlig rammeaftale i Storbritannien. Den nye aftale har en samlet værdi på over 8 mia. kr.
Foto: Thomas Bruun Funch
Foto: Thomas Bruun Funch
Af Marketwire og ITWatch

Netcompany er kommet med i en stor offentlig rammeaftale i Storbritannien til en samlet værdi på et sted mellem 8 og 9 mia. kr. 

Indlemmelsen i rammeaftalen, der hedder Dalas og står for ”digital and legacy application services”, sikrer Netcompany adgang til at kunne levere forskellige typer af it-services til de britiske myndigheder.

Rammeaftalen er opdelt i fem delaftaler, hvoraf Netcompany er kommet på den ene delaftale med navnet ”Digital, Integration and Programme Application Services”.

Mere mundret kan det beskrives, at Netcompany er kommet på den del af aftalen, hvor ydelser som softwareudvikling, drift og design er en del af opgaven.

Rammeaftalen er den femte på det offentlige it-marked i, som Netcompany er med i.

Aktiemarkedet kvitterer

Ifølge analytiker Anders Haulund Vollesen fra Jyske Bank er der under Dalas-rammeaftalen tale om en allokering på lidt over 1 mia. pund - altså omkring 9-10 mia. kr. over de næste fire år.

”Netcompany nævnte i forbindelse med regnskabet for andet kvartal, at de var kommet på en signifikant transformerende rammeaftale, uden at de dengang kunne sige mere om det. Men det har vi nu ligesom fået detaljerne på i dag,” siger Anders Haulund Vollesen.

Selv kalder Netcompany ifølge Jyske Bank-analytikeren aftalen for ”transformerende”, og Anders Haulund Vollesen betegner da også aftalen for en vigtig milepæl for selskabet.

”Det er meget positivt for Netcompany og for investeringscasen, at man kommer med på den her rammeaftale. Det er kommet med på rammeaftalen samme med de store - altså Accenture, Capgemeni og IBM i den her underrammeaftale.”

”Det er en meget, meget vigtig milepæl for dem at kunne sige, at man er kommet med som leverandør der. Og det er helt fair, at aktien stiger på den nyhed,” siger Anders Haulund Vollesen.

Netcompany-aktien ligger ved 11.15-tiden 4,5 pct. højere i 280,90 kr., hvilket sker i et ellers negativt dansk aktiemarked, hvor C25-indekset til sammenligning ligger 0,8 pct. lavere.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Jakob Dahlgaard Fink er blevet ansat som TV 2's nye finansdirektør. | Foto: NKT.

TV 2 finder ny finansdirektør

For abonnenter

Læs også