Watch Medier

Beregning af ny lagerskat bliver ejendomsselskabers egen hovedpine

Når den omdiskuterede lagerskat efter planen indføres over for ejendomsselskaber fra 2023, bliver det selskaberne selv, der skal beregne skatten og afholde udgifterne dertil, siger skatteminister Morten Bødskov (S). Han åbner for fradrag for fremtidige tab,men folketingsmedlem Ole Birk Olesen (LA) er ikke tilfreds.

Skatteminister Morten Bødskov. | Foto: Miriam Dalsgaard

Ejendomsbranchen skal ifølge regeringen bidrage med ekstra 850 mio. kr. om året, når den såkaldte lagerskat efter planen indføres i 2023 og beskatter gevinster, der ikke er realiseret.

De nærmere detaljer har hidtil stået hen i det uvisse, men nu har folketingsmedlem og tidligere minister Ole Birk Olesen (LA) fået svar på en række spørgsmål til skatten, som han har stillet til skatteminister Morten Bødskov (S).

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs