Watch Medier

Topdanmark kæmper med at få virksomheder til at forsikre sig mod cyberangreb

Mens regeringen vil have en ny national strategi for cyber- og informationssikkerhed, kæmper Topdanmark med at få virksomehder til at interessere sig for emnet. Kun hvert femte firma er forsikret mod cyberangreb.

Små- og mellemstore virksomheder undlader at forsikre sig mod cyberangreb, viser en undesøgelse fra Topdanmark. | Foto: Finn Frandsen

Mens regeringen med forsvarsminister Trine Bramsen (S) og finansminister Nicolai Wammen (S) i spidsen torsdag præsenterede en ny national strategi for cybersikkerhed, kæmper forsikringsbranchen stadig med at få virksomheder til at forstå alvoren af cybertrusler.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

GN Store Nords aktieudvidelse mødt med kursfald

GN Store Nords aktiekurs faldt kraftigt torsdag oven på meldingen om en stor aktieudvidelse og offentliggørelsen af årsregnskabet. Aktionærerne har lidt et værditab på 55 pct. over de seneste 12 måneder.

Mærsk har udledt langt mere CO2 end tidligere oplyst

Nye beregninger fra Mærsk viser, at rederikoncernen har udledt markant mere CO2 end først rapporteret. Forskellen fra de tidligere beregninger er større end den mængde, som det samlede danske landbrug udledte i 2021.

Underskud og formandsskifte i Gyldendal

Efter frasalg af den underskudsgivende bogstreamingtjeneste Chapter og en lavere indtjening på flere områder fik forlagshuset et underskud på næsten 60 mio. kr. i 2022. Næstformand overtager formandsposten ved næste generalforsamling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs