Watch Medier

Arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen forventer også underskud i 2020

Et tocifret millionunderskud i 2019 forventes ikke vendt til sorte tal allerede i år, forudser et af landets største arkitektfirmaer, Schmidt Hammer Lassen. Bygherrers standsede og udskudte projekter har en stor del af skylden for firmaets tab.

"Udsigten for 2020 er anderledes, end da vi gik ind i året, men vi har en del projekter, som er blevet sat på hold, ikke mindst i USA," siger Sanne Wall-Gremstrup, adm. direktør i Schmidt Hammer Lassen. | Foto: PR / Perkins+Will

Et af landets største arkitektfirmaer, amerikanskejede Schmidt Hammer Lassen, må igen i 2020 indkassere underskud. Det siger selskabets adm. direktør, Sanne Wall-Gremstrup, til EjendomsWatch i forlængelse af et opsigtsvækkende tab for 2019, der er større, end hvad andre tegnestuer har leveret.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

DLG klar til exit fra Kina

Geopolitiske forhold og politisk indgriben i markedspriser gør, at DLG er klar til at forlade kinesisk marked. Grovvareselskabet har en foderfabrik i Hunan-provinsen.

Virksomhedsmægler ser få potentielle købere til Irma

Detailhandelskoncerner har de bedste muligheder for at gøre Irma til en rentabel virksomhed, hvis kæden skulle blive sat til salg, vurderer virksomhedsmægler Frederik Aakard. Tidligere Irma-direktør vil snart melde nyt ud. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs