Watch Medier

Arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen forventer også underskud i 2020

Et tocifret millionunderskud i 2019 forventes ikke vendt til sorte tal allerede i år, forudser et af landets største arkitektfirmaer, Schmidt Hammer Lassen. Bygherrers standsede og udskudte projekter har en stor del af skylden for firmaets tab.

"Udsigten for 2020 er anderledes, end da vi gik ind i året, men vi har en del projekter, som er blevet sat på hold, ikke mindst i USA," siger Sanne Wall-Gremstrup, adm. direktør i Schmidt Hammer Lassen. | Foto: PR / Perkins+Will

Et af landets største arkitektfirmaer, amerikanskejede Schmidt Hammer Lassen, må igen i 2020 indkassere underskud. Det siger selskabets adm. direktør, Sanne Wall-Gremstrup, til EjendomsWatch i forlængelse af et opsigtsvækkende tab for 2019, der er større, end hvad andre tegnestuer har leveret.

"Vi forventer også et underskud, da vi er i gang med en omkalfatring af vores forretning, som jo også indebærer et generationsskifte, hvor også vores ejer er kommet med en kapitalindsprøjtning. Udsigten for 2020 er anderledes, end da vi gik ind i året, men vi har en del projekter, som er blevet sat på hold, ikke mindst i USA," siger hun og bekræfter, at også toplinjen vil dykke yderligere i år.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs