Watch Medier

Dansk Jobindex melder om stærkeste måned på jobmarkedet siden 2008

Markedet for jobannoncer online har rettet sig op oven på coronakrisen, viser nye tal for september fra Dansk Jobindex. Det kan dog være et udtryk for jobopslag, som er udskudt fra foråret.

Jobindex har i september målt den stærkeste måned for jobannoncer i 12 år. | Foto: Casper Holmenlund Christensen/ERH

Efter et stort dyk i markedet for jobannoncer ved coronakrisens begyndelse ser det værste ud til at være overstået. Faktisk blev september den bedste måned for jobmarkedet siden 2008, skriver Dansk Jobindex, som Jobindex og Børsen står bag.

I alt blev der lagt 24.900 jobannoncer online i september. Det er 8 pct. flere end i august og 10 pct. flere end sidste års september, som var præget af usikkerhed om Storbritanniens udtræden af EU og handelskrig.

Læs hele artiklen

Få 21 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra Watch Medier

Re-Match relancerer børsambition

Den danske hardtech-fond Nordic Alpha Partners går atter i markedet med genanvendelsesvirksomheden, hvis børsambitioner blev sat på pause i september. De prominente kerneinvestorer er fortsat med, men beløbet, virksomheden vil rejse, er blevet mindre.

Shoppingcenter med milliardværdi får ny ejer

Big Shopping Center i Herlev på 40.700 kvm er solgt til en britisk investor. Uden at afsløre købesummen oplyser parterne, at det er den næststørste handel med butiksejendomme i Norden siden coronapandemiens udbrud.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs