Watch Medier

Salling Group sender Bilka-chef til Polen

Salling Groups discountkæde Netto får midlertidig dansk landedirektør i Polen, når Mark Nielsen for en kortere periode overtager tøjlerne.

Mark Nielsen bliver midlertidig landechef for Netto i Polen. | Foto: Joachim Ladefoged/JPA

Mark Nielsen, der til daglig er chef for Bilka-kæden i dagligvarekoncernen Salling Group, bliver midlertidigt ansvarlig for Netto i Polen og vil i en periode indtage rollen som landedirektør. Det skriver Finans.dk.

Netto, der også hører under Salling Group, har allerede butikker i Polen, men kæden fordobles i størrelse i løbet af de kommende 18 måneder, efter at Salling Group sidste år meddelte, at man overtager 300 butikker og to distributionscentre fra britiske Tesco.

I forbindelse med ekspansionen er den nuværende polske landedirektør Janusz Stroka, der har stået i spidsen for Netto Polen siden 2018, fratrådt. Ifølge en intern meddelelse i Salling Group skyldes det, at der skal en ”ny profil” på posten, skriver Finans.dk.

I en overgangsperiode drives forretningerne videre som Tesco-butikker, indtil de gjort klar til at overgå til at være Netto-butikker. Når en ny permanent landedirektør er udnævnt, hvilket forventes at ske senere på året, vender Mark Nielsen retur til jobbet som Bilka-chef.

Mere fra Watch Medier

Hartmann-aktionærer i oprør over Stadils planer

En gruppe aktionærer arbejder ifølge Børsen på at forhindre hovedaktionærens indløsning af æggebakkeproducentens aktier. De finder tilbuddet for lavt, og oprøret bidrog til en kursstigning fredag.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs