Watch Medier

Aldi har fået ny salgsdirektør

Et allerede kendt navn i Aldi har overtaget posten som direktør for salg i den tyske kædes danske afdeling. Målet er fremover at vinde markedsandele.

Foto: Christian Lykking

(Rettelse: I artiklens første version fremgik det, at Morten Milling overtog stillingen fra nuværende salgsdirektør Anders Stengaard Leer. Det er dog forkert, da Anders Stengaard Leer fortsætter stillingen som Managing Director Sales Operations Support, imens Morten Milling får stillingen som Managing Director Sales.)

I næsten en måned har der siddet en ny mand i posten som salgsdirektør i Aldi, og hans navn er Morten Milling. Han tiltrådte i sin nye stilling 1. maj.

Det skriver kæden i en pressemeddelelse.

42-årige Morten Milling er et allerede kendt navn i kæden, da han har været i Aldi i tre år: Først som direktør for Sales Operations Support og dernæst som regionsdirektør for Aldis butikker på Sjælland og Lolland-Falster.

Derudover har han syv års erfaring som distrikts- og salgschef i Lidl. Han er spændt på den nye opgave med at optimere Aldis salgskæde.

"Jeg er vild med vores strategi om at være enkle og pålidelige – det er lige min stil! I praksis oversætter jeg det med, at vi skal kunne drive en mio. kr. i omsætning i hver butik, hver uge og med bare to personer på arbejde. Altså det kan man ikke, men billedet er godt," siger hovedpersonen om tiltrædelsen.

Ifølge den nye direktør er ambitionen at vinde markedsandele på det danske detailmarked. Det skal bl.a. ske under en omfattende transformation af hele organisationen inklusiv en modernisering af samtlige butikker under overskriften 'Det nye Aldi'.

"Der går nok lidt tid, før vi er i mål, men lige nu går det stærkt for vores medarbejdere. Det er en hård kamp, og derfor vil jeg også gøre mit til, at salgsleddet bliver endnu bedre og glider på skinner," siger Morten Milling.

Mere fra Watch Medier

Læs også

Relaterede

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs