Watch Medier

Genmab-partner øger salget af Darzalex

Johnson & Johnson har solgt Darzalex, der oprindeligt er udviklet af det danske biotekselskab Genmab, for 1,4 mia. dollar i andet kvartal.

Foto: Tuala Hjarnø / Genmab / PR

Genmab-partneren Johnson & Johnson havde i andet kvartal atter fremgang i salget af kræftmidlet Darzalex, hvor det amerikanske selskab præsterede en tocifret vækst. Det oplyser selskabet i sit regnskab for andet kvartal.

Den amerikanske medicinal- og medicogigants datterselskab Janssen Pharmaceuticals solgte i andet kvartal for 1,43 mia. dollar af Genmabs kræftmiddel i USA. Det er mere end de 1,30 mia. dollar, som analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News havde ventet.

Sammenligner man med salget i samme periode sidste år, hvor der blev solgt for 901 mio. dollar, svarer det til en salgsvækst på 59,2 pct.

Genmab ventes at offentliggøre royaltyindtægterne for Darzalex-salget, når selskabet er klar med sit kvartalsregnskab 11. august.

I første kvartal landede salget af Darzalex også over analytikernes forventninger, da det blev opgjort til 1,37 mia. dollar mod ventet 1,25 mia. dollar blandt analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News. Det medførte en royalty-betaling på 984 mio. kr. til Genmab.

Mere fra Watch Medier

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier