Watch Medier

Anti Doping Danmark får ny direktør fra 1. februar

Lisbeth Jessen, der har en fortid i politiet, afløser Michael Ask som direktør for Anti Doping Danmark.

Foto: Jens Dresling

Anti Doping Danmark har fundet den permanente afløser for Michael Ask, der stoppede som direktør i november.

Fra 1. februar 2022 træder Lisbeth Jessen ind i direktørrollen, oplyser Anti Doping Danmark (ADD) i en pressemeddelelse.

Hun har siden 2016 været direktør i Danner (organisation, der arbejder for at stoppe vold mod kvinder, red.) og har desuden mange års erfaring fra politiet med vægt på blandt andet efterforskning og forebyggelse af kriminalitet.

"Organisationen arbejder strategisk i en udviklingsorienteret retning, jeg ikke bare kan se mig selv i, men også ser frem til at kunne understøtte med de erfaringer, jeg har – især i forhold til at etablere samarbejde og partnerskaber på tværs af offentlige, private og civilsamfundsorganisationer samt i det politiske landskab," siger Lisbeth Jessen.

Hun ser frem til at gå ind i arbejdet med de vidt forskellige målgrupper, ADD arbejder med, hvoraf nogle af dem har det til fælles, at presset kan blive så stort, at de søger løsninger, der hører til i idrættens skyggesider.

"Vi skal selvfølgelig bekæmpe snyd og forbrydelse i idrætten, men vi skal i lige så høj grad forebygge og have blik for, hvad der skaber presset på idrætsaktive - uanset om vi taler talentfulde eliteidrætsudøvere, der skal præstere på højeste niveau, eller helt almindelige unge, der mærker presset for at leve op til urealistiske kropsidealer, de har set på sociale medier," siger Jessen.

Kim Højgaard Ravn har været konstitueret direktør for Anti Doping Danmark, siden Michael Ask stoppede.

Mere fra Watch Medier

Udbyttefest hos Topdanmark efter rekordoverskud

Sidste år havde forsikringsselskabet Topdanmark et overskud på 2,1 mia. kr. efter skat, hvilket er det hidtil højeste. Til aktionærerne udbetales et udbytte svarende til 145 pct. af overskuddet.

Nasdaq fik rekordår i Europa i 2021

Antallet af børsnoteringer på Nasdaq i København var det største siden 2007, og i Stockholm så man det højeste niveau af børsnoteringer nogen sinde. Nasdaq havde også stigende handelsvolumen i 2021.

Konkurrents kvaler sender Vestas-aktien i stiv modvind

Aktien i vindmølleproducenten Vestas placerer sig fredag nederst i C25-indekset med et fald på ca. 7 pct. Kursfaldet er udløst af dårligt nyt fra konkurrenten Siemens Gamesa, der melder om forsyningsproblemer og lavere resultatforventinger.

Læs også

Seneste nyt fra alle vores medier

Jobs fra alle vores medier

Se flere jobs

Se flere jobs