Hjertestop bag Casa-stifters pludselige død

Michael Mortensens familie retter en stor tak til de mange venner og bekendte, som har sendt kondolencer i forbindelse med Casa-stifterens død, og fortæller nu mere omkring omstændighederne.
Den 49-årige Casa-stifter Michael Mortensen døde mandag af hjertestop på en forretningsrejse til Schweiz. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix
Den 49-årige Casa-stifter Michael Mortensen døde mandag af hjertestop på en forretningsrejse til Schweiz. | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

Tirsdag kom nyheden om byggematadoren Michael Mortensens pludselige bortgang, og familien bad om ro til at komme sig over chokket ved at miste den 49-årige far og ægtemand.

Nu fortæller familien i en pressemeddelelse, at dødsårsagen var hjertestop.

"Vi er i dyb sorg over, at Michael pludselig er blevet taget fra os. Han var på alle måder et fantastisk og kærligt menneske," lyder det i meddelsen torsdag.

Michael Mortensen, der var stifter af både typehusfirmaet Huscompagniet og ejendomsudvikleren Casa, faldt om med hjertestop i forbindelse med en forretningsrejse til Schweiz mandag.

"Vi vil gerne takke for alle de varme og kærlige hilsner, som familien har modtaget de seneste dage. Vi vil samtidig bede om, at pressen og offentligheden viser forståelse for og respekterer, at vi gerne vil have ro til at bearbejde tabet af Michael," udtaler familien.

Umiddelbart efter nyheden om Michael Mortensens død, strømmede det ind med medfølende kondolencer på bl.a. Linkedin.

Læs mere her:

Casa-stifter Michael Mortensen er død 49 år gammel 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også